Kokkeskoler på Theilgaards

Unikke rammer til teambuilding

En anderledes måde og bygge broer

mexico
KONTAKT
gourmet
mænd
BESTIL
southern
baton
BESTIL

Kokkeskoler på Theilgaards

Udvid kurset, konferencen eller arbejdsdagen med teambuilding på en ny og anderledes måde.

Lær at arbejde sammen og løse udfordringer der opstår i et professionelt køkken.
Tilmeld jeres firma til denne kreative dag eller aften, hvor sammenhold, sjov og lærerig hygge er i højsædet.
Theilgaards tilbyder et kokketeam med erfaringer fra alle verdens køkkener og den erfaring ønsker vi at dele med JER!

Antallet af retter afhænger af antal deltagere på holdet og sværhedsgraden afhænger af fordelingen mellem hygge og faglig udfordring.

Vi kan klare alt – vi skræddersyer gerne pakken til netop JERES behov.

Vores team af dygtige kokke tager jer med i følgende landes køkkener

På rundtur i Toscana

17.00-22.00
798,- pr. person ex. moms
(tiderne kan ændres)

Vi byder velkommen med et glas Spumante og lidt hjemmelavede snacks
Derefter ser vi på de klassiske råvarer som er tilpasset sæsonen.
Der bliver smagt på lidt forskellige vine og deltagerne skal teste deres færdigheder med en såkaldt blindsmagning.

Til smagningen vil der selvfølgelig også være brød og diverse snacks.
Efterfølgende deler vi deltagerne op i grupper og der uddeles opskrifter som selvfølgelig bliver gennemgået, så vi er sikre på at alle forstår opgaven.

Der må gerne hygges og drikkes af de gode vine, mens der koges i køkkenet.
Når de enkelte grupper er klar til servering (efter angivet tidspunkt), går deltagerne til bords og hver gruppe introducerer deres ret.
Theilgaards personale står klar til at sørge for, at alle har det godt under hele forløbet.
Kl 22.00 er aftenen slut, medmindre man har valgt at køre videre med fest og bar.
Alle priser er inkl. råvarer, tjenere, opvask og rengøring – vi gør alt det hårde, i gør alt det sjove – men momsen kommer vi ikke uden om.

Mit Franske Landkøkken

17.00- 22.00
698,- pr. person ex. moms
(tiderne kan ændres)

Menuen (antallet af retter) afhænger af hvor mange deltagere, der er på holdet

Alsace Lorraine:
• Chuchroute,
• Coq au riesling,
• Tarte Flambee
• Les Fromages
• Tarte aux prunes
• Salade frisee aux lardons et Salade Lyonnaise

Vi sammensætter gerne en menu som er unik og lavet I samarbejde med JER.

Velkommen med dejlige snacks og et glas Champagne/Bobler

Derefter ser vi på de klassiske råvarer som er tilpasset sæsonen. Der bliver smagt på lidt forskellige vine og deltagerne skal teste deres færdigheder med en såkaldt blindsmagning. Til smagningen vil der selvfølgelig også være brød og diverse snacks.

Efterfølgende deler vi deltagerne op i grupper og der uddeles opskrifter som selvfølgelig bliver gennemgået, så vi er sikre på at alle forstår opgaven. Der må meget gerne hygges og drikkes af de gode vine mens der koges i køkkenet.

Når de enkelte grupper er klar til servering (efter angivet tidspunkt), går deltagerne til bords og hver gruppe introducerer deres ret. Theilgaards personale står klar til at sørge for, at alle har det godt under hele forløbet. Kl 22.00 er aftenen slut, medmindre man har valgt at køre videre med fest og bar.

Alle priser er inkl. råvarer, tjenere, opvask og rengøring – vi gør alt det hårde, i gør alt det sjove – men momsen kommer vi ikke uden om.

Mænd og Mad

17:00-22:00
998,- pr. person ex. moms
(tiderne kan ændres

Velkommen med en Old Fashioned (eller noget andet) – whiskeysmagning – dennes skal så være efterfulgt

Bøffer, Bearnaise, Hjemmelavede fritter, chokolade og specialøl eller kraftige vine
Vi smager på kødkvaliteter

Cognacsmagning og mørk chokolade i de bløde stole…. Cigaren er desværre ikke lovlig længere.

Det Parisiske Brasserie

17:00-22:00
798,- pr. person ex. moms
(tiderne kan ændres

Klassiske Brasserieretter
• Løgsuppe – soupe a l’oignon
• Moules Mariniere
• Entrecote et Bavette
• Tarte aux Pommes eller tarte Tartin ou Creme Brulee

Vi byder velkommen med et glas Kir og dertilhørende butterdejs snacks.
Derefter ser vi på de klassiske råvarer som er tilpasset sæsonen. Der bliver smagt på lidt forskellige vine og deltagerne skal teste deres færdigheder med en blindsmagning fra franske vine.
Til smagningen vil der selvfølgelig også være brød og diverse snacks.
Efterfølgende deler vi deltagerne op i grupper og der uddeles opskrifter som selvfølgelig bliver gennemgået, så vi er sikre på at alle forstår opgaven.
Der må meget gerne hygges og drikkes af de gode vine mens der koges i køkkenet.

Når de enkelte grupper er klar til servering (efter angivet tidspunkt), går deltagerne til bords og hver gruppe introducerer deres ret.
Theilgaards personale står klar til at sørge for, at alle har det godt under hele forløbet.
Kl 22.00 er aftenen slut, medmindre man har valgt at køre videre med fest og bar.

Alle priser er inkl. råvarer, tjenere, opvask og rengøring – vi gør alt det hårde, i gør alt det sjove – men momsen kommer vi ikke uden om.

Viva la Mexico

17:00-22:00
698,- pr. person ex. moms
(tiderne kan ændres)

Tag med tagoc Chilangos på rundtur I det sjove og fantastiske Mexico. Retter som stråler af varme og livsglæde, udsmykninger og et hav af råvarer.

Vi skal selvfølgelig også smage forskellige Tequilas, og finder man ormen i glasset er man en sand Gringo.
Derefter ser vi på de klassiske råvarer som er tilpasset sæsonen. Der bliver smagt på lidt forskellige vine og deltagerne skal teste deres færdigheder med en såkaldt blindsmagning. Til smagningen vil der selvfølgelig også være brød og diverse snacks.

Efterfølgende deler vi deltagerne op i grupper og der uddeles opskrifter som selvfølgelig bliver gennemgået, så vi er sikre på at alle forstår opgaven. Der må meget gerne hygges og drikkes af de gode vine mens der koges i køkkenet. Når de enkelte grupper er klar til servering (efter angivet tidspunkt), går deltagerne til bords og hver gruppe introducerer deres ret. Theilgaards personale står klar til at sørge for, at alle har det godt under hele forløbet. Kl 22.00 er aftenen slut, medmindre man har valgt at køre videre med fest og bar.

Alle priser er inkl. råvarer, tjenere, opvask og rengøring – vi gør alt det hårde, i gør alt det sjove – men momsen kommer vi ikke uden om.

En aften med gourmet og stjerner

17:00-22:00
1700,- pr. person ex. moms
(tiderne kan ændres

Stjerner på Theilgaards – for de der virkelig fortjener det!

Gastronomikursus på højt plan – vi arbejder med de fineste råvarer og I lærer hvordan man håndterer dem og alle de redskaber og maskiner der bruges til at skabe et måltid på Michelin niveau.

Vi får også besøg af en gæstekok fra en af landets stjerne restauranter.
• Champagne smagning • Større eller store vine • Dessertvin
Derefter ser vi på de klassiske råvarer som er tilpasset sæsonen. Der bliver smagt på lidt forskellige vine og deltagerne skal teste deres færdigheder med en såkaldt blindsmagning. Til smagningen vil der selvfølgelig også være brød og diverse snacks.

Efterfølgende deler vi deltagerne op i grupper og der uddeles opskrifter som selvfølgelig bliver gennemgået, så vi er sikre på at alle forstår opgaven. Der må meget gerne hygges og drikkes af de gode vine mens der koges i køkkenet. Når de enkelte grupper er klar til servering (efter angivet tidspunkt), går deltagerne til bords og hver gruppe introducerer deres ret. Theilgaards personale står klar til at sørge for, at alle har det godt under hele forløbet. Kl 22.00 er aftenen slut, medmindre man har valgt at køre videre med fest og bar.

Alle priser er inkl. råvarer, tjenere, opvask og rengøring – vi gør alt det hårde, i gør alt det sjove – men momsen kommer vi ikke uden om.

Southern American Diner

17:00-22:00
798,- pr. person ex. moms
(tiderne kan ændres)

• Caesar salad – den eneste ene måde at lave den på
• Cerviche på torsk
• Chimichanga, salsa Tomatillos, texas salad
• Bavette/brisket BBQ med Æble Cola Slaw
• Florida Key Lime Pie – American Cheesecake


Vi smager: Burbon Barrell Hellfighter, Lone Star, Tequila og Bourbon

Baton Rouge

17:00-22:00
798,- pr. person ex. moms
(tiderne kan ændres)

Hør om Louisianas køkken, woodoo og mystikken omkring deres køkkener og ej at forglemme lær at lave deres mad.
Hvorfor byen hedder Baton Rouge?
Bourbon og Tabascosmagning
• Fisk med Grøn Tabasco og Hjemmerørt Remoulade
• Jambalaya/ Gumbo – Creole eller Cajun?
• Pecan Pie med Bourbon flødeskum

Vi smager Bourbon, Abt og Quadrupel øl. Og hanerne er fyldt med kold fadøl.

 

Private Kokkeskoler (aftenskoler på hverdage)

Kemien i Køkkenet

Ud over at lave lækker mad så består kurset at indlevende forståelse af alle de processer kemiske som hygiejniske vi kommer igennem når vi går i køkkenet. Find en menu der virkelig giver kemien gas

Din nye lejlighed har et køkken!!

350,- pr. person
Søndage- onsdage

Hvordan laver man mad uden at alle bliver syge
Hvordan laver man mad (smag, tekstur, maillard, umami, pris og kvalitet)
Hvordan udnytter man det hele?
Hvordan kan man lave forførende mad, uden at have brugt pengen man skulle have været i biografen for?
Ryd op løbende mens du arbejder i køkkenet
Vi laver mad, smager på vin, drikker en øl og giver den gas.

Til sidst spiser vi allesammen sammen

Med Børn i køkkenet

Søndage kl 11-17 (10-15 år)

Send børnene i køkkenet og kom og lær kokketricks til den perfekte middag og slut af med at lære at lave flødeboller – du må tage alle dem du kan lave med hjem.

• Basis hygiejne når du er i køkkenet
• Lær at bruge en kniv helt korrekt
• Rens en kylling
• Skære løg ud i mange forskellige udskæringer
• Fileter en fisk
• Hjemmelavet ravioli
• Risotto
• Den helt rigtige omelet (Omelette de Paris)
• Tag skindet af en peberfrugt
• Få sandet ud af porren
• Lær navnene på de forskellige udskæringer af grøntsager
• Udbening af en tilberedt fisk
• Rens muslinger