Fest & Selskaber

Hos Theilgaards har vi bred erfaring inden for konfirmation, bryllup og andre former for fest

Lad os danne rammerne for din næste fest

Vi forkæler dig og dine gæster

Hos Theilgaards i Køge har du mulighed for at afholde fest og selskab i et af vores nydelige lokaler. I vores køkken går vi op friske råvarer, hjemmelavede ingredienser og vi hylder de økologiske værdier. Vi lægger en stolthed i altid at servere mad af bedste kvalitet, der både er en fryd for ganen og for øjet. Vi stræber efter at leverer smagsoplevelser, fantastisk stemning og danne rammerne, så du får en fantastisk fest.

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

 

Vi hjælper når det gælder fest og større selskaber

Selskabslokaler i flere størrelser

Hos Theilgaards har vi selskabslokaler i flere størrelser og løsninger skræddersyet til ethvert behov. Vi går op i at kvaliteten ALTID er i top, så for os er det vigtigt at afstemme forventninger overfor hinanden.
Lad os trygt rådgive når I skal planlægge fest og stol på at med vores professionalitet forløber alt som det skal. Både når det gælder dekoration af festlokale til f.eks konfirmation, fødselsdag eller dåb, men også hvis der er andet I har brug for, som f. eks filmfremvisning, av-udstyr, dj eller livemusik.

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

Ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden.

Kontakt os

Lad Theilgaards i Køge danne rammerne for jeres næste fest, event eller firma møde

Da vi ofte har travlt, har vi ikke altid tid til at tage telefonen. Derfor opfordrer vi vores kunder til at kontakte os via vores mail, som vi besvarer løbende. Men du er selvfølgelig også velkommen til at ringe.

Send en e-mail til info@theilgaarden.dk

Ring hverdage fra kl. 8-20:
+45 2444 6563