Møde & Kursus

Konferencecenter – Op til 300 pladser


Møde, kursus eller erhvervsarrangement

Møde, kursus og konferencested i Den Hvide By, I Køge

Har du arrangementet - så har vi faciliteterne!

Vi gør det let for dig at planlægge og booke dit næste møde, kursus eller erhvervsarrangement med vores mødepakker. Vi skræddersyer indholdet efter formålet med dit møde - så du opnår de bedste resultater!
Vores erfaring viser, at rigtig mange møder kan bygges op omkring en af vores tre mødepakker:
✓ HALVDAGS MØDEPAKKE
✓ DAGSMØDEPAKKE
✓ FYRAFTENS MØDEPAKKE

Hold jeres næste møde, kursus eller firmaarrangement i Køge direkte ved afkørsel 32.

Kontakt tlf. 24 44 65 63 eller via mail info@theilgaarden.dk

Hold dit næste møde hos Theilgaards

Vores kapacitet spænder fra 2 til 300 gæster

Hos Theilgaards har vi moderne faciliteter og udstyr, der imødekommer ethvert behov når du skal holde møde, kursus eller konference. Vi har mødelokaler i flere størrelser, og vores kapacitet spænder fra 2 til 300 gæster. Derudover leverer vi pakkeløsninger, der inkluderer lækre snacks, drikkevarer, av-udstyr og hvad der ellers måtte være behov for. Vi lægger vægt på at være fleksible, så kontakt os endeligt hvis du skulle have andre ønsker eller behov.

BESTIL MØDEPAKKE

 

Kurser, foredrag og andre erhvervsarrangementer i Køge

Foredrag, kurser, koncerter og firmafester

Vi har moderne faciliteter og udstyr, der imødekommer ethvert behov ved kurser, foredrag og andre erhvervsarrangementer. Vi har tidligere huset alt lige fra større kurser, foredrag og konferencer til awardshow, modeshow og koncerter. Vores lokaler er således velegnede til både større og mindre arrangementer og vores kapacitet spænder fra 2 til 300 gæster. Derudover har vi alt i moderne lyd-, lys- og av-faciliteter, projektorer og ikke mindst køkken- og barfaciliteter, der overgår de fleste andre steder.

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt os

Lad Theilgaards i Køge danne rammerne for jeres næste fest, event eller firma møde

Da vi ofte har travlt, har vi ikke altid tid til at tage telefonen. Derfor opfordrer vi vores kunder til at kontakte os via vores mail, som vi besvarer løbende. Men du er selvfølgelig også velkommen til at ringe.

Send en e-mail til info@theilgaarden.dk

Ring hverdage fra kl. 8-20:
+45 24 44 65 63