
Baton Rouge
17:00-22:00
798,- pr. person ex. moms
(tiderne kan ændres)
Hør om Louisianas køkken, woodoo og mystikken omkring deres køkkener og ej at forglemme: Lær at lave deres mad.
Hør om Louisianas køkken, woodoo og mystikken omkring deres køkkener og ej at forglemme: Lær at lave deres mad.
• Caesar salad – den eneste ene måde at lave den på
• Cerviche på torsk
• Chimichanga, salsa Tomatillos, texas salad
• Bavette/brisket BBQ med Æble Cola Slaw
• Florida Key Lime Pie – American Cheesecake
Vi smager: Burbon Barrell Hellfighter, Lone Star, Tequila og Bourbon
Velkommen med en Old Fashioned (eller noget andet) – whiskeysmagning – dennes skal så være efterfulgt
Bøffer, Bearnaise, Hjemmelavede fritter, chokolade og specialøl eller kraftige vine
Vi smager på kødkvaliteter
Cognacsmagning og mørk chokolade i de bløde stole…. Cigaren er desværre ikke lovlig længere.
Stjerner på Theilgaards – for de der virkelig fortjener det!
Gastronomikursus på højt plan – vi arbejder med de fineste råvarer og I lærer hvordan man håndterer dem og alle de redskaber og maskiner der bruges til at skabe et måltid på Michelin niveau.
Tag med Tagos Chilangos på rundtur I det sjove og fantastiske Mexico. Retter som stråler af varme og livsglæde, udsmykninger og et hav af råvarer.
Menuen (antallet af retter) afhænger af hvor mange deltagere, der er på holdet.
Klassiske Brasserieretter
• Løgsuppe – soupe a l’oignon
• Moules Mariniere
• Entrecote et Bavette
• Tarte aux Pommes eller tarte Tartin ou Creme Brulee
Vi byder velkommen med et glas Spumante og lidt hjemmelavede snacks
Derefter ser vi på de klassiske råvarer som er tilpasset sæsonen.
Der bliver smagt på lidt forskellige vine og deltagerne skal teste deres færdigheder med en såkaldt blindsmagning.