fbpx
Menu

Kokkeskoler

Unikke rammer til teambuilding. En anderledes måde at bygge broer.

Theilgaards Torv 6, 4600 Køge 24 44 65 63 Kontakt os

En rundtur i Toscana / Det italienske køkken

798,- pr. person ex. moms
17.00-22.00 (tiderne kan ændres)

Aftenens indhold & forløb

Vi starter med at byde velkommen hvor der serveres husets snacks og en lille velkomst som kunne være en Aperol Spritz, eller en drink som indeholder lidt Italiensk grappa.

Der bliver dannet hold som så henholdsvis skal i køkkenet og i ”restauranten” hvor Kenneth, vores vin og spiritus ekspert står klar med anekdoter og sjove tryllerier med alverdens Italienske vine. (De kan gerne være område bestemt.

I køkkenet er Rasmus klar med de råvarer som skal benyttes i løbet af aftenen.

Mænd & mad

798,- pr. person ex. moms
17.00-22.00 (tiderne kan ændres)

Aftenens indhold & forløb

Vi starter med at byde velkommen, hvor der serveres husets snacks og en lille velkomst som er lavet på enten whisky, rom, cognac, gin eller øl.

Der bliver dannet hold som så henholdsvis skal i køkkenet og i ”restauranten” hvor Kenneth, vores vin og spiritus ekspert står klar med anekdoter og sjove tryllerier med diverse alkoholiske drikke.

I køkkenet er Rasmus klar med de råvarer, som skal benyttes i løbet af aftenen.

Petiscos, Portugal og portvin (NOT TAPAS)

798,- pr. person ex. moms
17.00-22.00 (tiderne kan ændres)

Aftenens indhold & forløb

Vi starter med at byde velkommen hvor der serveres husets snacks og en lille velkomst som indeholder portvin.

Der bliver dannet hold som så henholdsvis skal i køkkenet og i ”restauranten” hvor Kenneth, vores vin og spiritus ekspert står klar med anekdoter og sjove tryllerier med skøn vin fra Portugal eller deres berømte portvine.

I køkkenet er Rasmus klar med de råvarer som skal benyttes i løbet af aftenen.

Mit franske landkøkken

798,- pr. person ex. moms
17.00-22.00 (tiderne kan ændres)

Aftenens indhold & forløb

Menuen (antallet af retter) afhænger af hvor mange deltagere, der er på holdet.

Alsace Lorraine:
• Chuchroute,
• Coq au riesling,
• Tarte Flambee
• Les Fromages
• Tarte aux prunes
• Salade frisee aux lardons et Salade Lyonnaise

Vi sammensætter gerne en menu som er unik og lavet I samarbejde med JER.

Velkommen med dejlige snacks og et glas Champagne/Bobler

Det parisiske brasserie køkken

798,- pr. person ex. moms
17.00-22.00 (tiderne kan ændres)

Aftenens indhold & forløb

Vi starter med at byde velkommen hvor der serveres husets snacks og en lille velkomst som kunne være en klassisk Kir Royal.

Der bliver dannet hold som så henholdsvis skal i køkkenet og i ”restauranten” hvor Kenneth, vores vin og spiritus ekspert står klar med anekdoter og sjove tryllerier med skønne franske vine. (De kan være afgrænset til et bestemt område).

I køkkenet er Rasmus klar med de råvarer som skal benyttes i løbet af aftenen.

Få et uforpligtende tilbud

Ring i dag

Mandag - Fredag kl. 08-20 24 44 65 63 Kontakt Da vi ofte har travlt, har vi ikke altid tid til at tage telefonen. Derfor opfordrer vi vores kunder til at kontakte os via email.
Ring

Hverdage fra kl. 8-20
24 44 65 63

Find os her

Theilgaards Torv 6
4600, Køge

×
×

Log in