fbpx
Menu

Det parisiske brasserie

Der må meget gerne hygges og drikkes af de gode vine mens der koges i køkkenet.

Theilgaards Torv 6, 4600 Køge

24 44 65 63

Kontakt os

798,- pr. person ex. moms
17.00-22.00 (tiderne kan ændres)

Aftenens indhold & forløb

Vi starter med at byde velkommen hvor der serveres husets snacks og en lille velkomst som kunne være en klassisk Kir Royal.

Der bliver dannet hold som så henholdsvis skal i køkkenet og i ”restauranten” hvor Kenneth, vores vin og spiritus ekspert står klar med anekdoter og sjove tryllerier med skønne franske vine. (De kan være afgrænset til et bestemt område).

I køkkenet er Rasmus klar med de råvarer som skal benyttes i løbet af aftenen.

Her tager vi udgangspunkt i de lidt mere tunge brasserie retter, hvor kernen er fond, smør og kærlighed. Menuen bliver aftalt på forhånd.

I vil helt sikkert arbejde med produkter som i ikke ser til hverdag.

I køkkenet skal man nå og lave en forret, en hovedret og en dessert.

Når man er ved og være færdig med forberedelserne i køkkenet, så går man til bords hvorefter køkkenet fra Theilgaards laver maden helt færdigt, anretter og serverer den for gæsterne.

Alt maden er serveret som share food hvis ikke andet er aftalt.

Book 'Det parisiske brasserie køkken'
×
×

Log in