fbpx
Menu

På rundtur i det italienske køkken

Der må gerne hygges og drikkes af de gode vine, mens der koges i køkkenet.

Theilgaards Torv 6, 4600 Køge

24 44 65 63

Kontakt os

798,- pr. person ex. moms
17.00-22.00 (tiderne kan ændres)

Aftenens indhold & forløb

Vi starter med at byde velkommen hvor der serveres husets snacks og en lille velkomst som kunne være en Aperol Spritz, eller en drink som indeholder lidt Italiensk grappa.

Der bliver dannet hold som så henholdsvis skal i køkkenet og i ”restauranten” hvor Kenneth, vores vin og spiritus ekspert står klar med anekdoter og sjove tryllerier med alverdens Italienske vine. (De kan gerne være område bestemt.

I køkkenet er Rasmus klar med de råvarer som skal benyttes i løbet af aftenen.

Her tager vi udgangspunkt i et lidt lettere køkken med råvarer af højeste kvalitet hvor grøntsager er i forgrunden. Menuen bliver aftalt på forhånd.

Men der bliver helt sikkert arbejdet med fisk og pasta.

I køkkenet skal man nå og lave en forret, en hovedret og en dessert.

Når man er ved og være færdig med forberedelserne i køkkenet, så går man til bords hvorefter køkkenet fra Theilgaards laver maden helt færdigt, anretter og serverer den for gæsterne.

Alt maden er serveret som share food hvis ikke andet er aftalt.

Book 'En rundtur i det italienske køkken'
×
×

Log in