fbpx
Menu

Petiscos, Portugal og portvin (NOT TAPAS)

798,- pr. person ex. moms
17.00-22.00 (tiderne kan ændres)

Aftenens indhold & forløb

Vi starter med at byde velkommen hvor der serveres husets snacks og en lille velkomst som indeholder portvin.

Der bliver dannet hold som så henholdsvis skal i køkkenet og i ”restauranten” hvor Kenneth, vores vin og spiritus ekspert står klar med anekdoter og sjove tryllerier med skøn vin fra Portugal eller deres berømte portvine.

I køkkenet er Rasmus klar med de råvarer som skal benyttes i løbet af aftenen. Her tager vi udgangspunkt i et lidt lettere køkken med råvarer af højeste kvalitet hvor grøntsager er i forgrunden. Menuen bliver aftalt på forhånd.

Der bliver helt sikkert arbejdet med fisk og skalddyr. I køkkenet skal man nå og lave en forret, en hovedret og en dessert.

Når man er ved og være færdig med forberedelserne i køkkenet, så går man til bords hvorefter køkkenet fra Theilgaards laver maden helt færdigt, anretter og serverer den for gæsterne.

Alt maden er serveret som share food hvis ikke andet er aftalt.

Book 'Petiscos, Portugal og portvin'
×
×

Log in