fbpx
Menu

Handelsbetingelser

Priser, handelsvilkår og generelle betingelser

Lejer skal være fyldt 18 år.

  • Lejer har ansvar for lokalerne i det lejede tidsrum og for at låse Theilgaards forsvarligt af (lukke døre og vinduer) og slukke alle elektriske apparater, maskiner og lamper.
  • Lejer har ansvar for at der ikke sker skader på bygning, lokalerne, service og inventar, herunder at der ikke i længere tidsrum ligger store mængder af væske på gulvene, under arrangementets afholdelse.

Ved mangler, skader eller manglende rengøring i forbindelse med nøgle overtagelse af lokalerne, skal lejer straks meddele dette til Theilgaards. Der kan ikke ved efterfølgende afleveringsforretning reklameres eller kompenseres for ovenstående, såfremt lejer ikke har gjort indsigelser ved overtagelsen af lokalerne.

Fremsendelse & godkendelse

Theilgaards udsender et tilbud på arrangementet efter aftale med køber. Godkendes dette tilbud ikke inden for 14 dage, betragtes aftalen som ugyldig, og Theilgaards er berettiget til at udleje lokalet til anden side.

Planlægning af arrangementet, samt reservation af dato for arrangementet

Planlægning af arrangementet, samt reservation af dato for arrangementet, træder først i kraft, når der er indgået en gyldig aftale, som er godkendt og underskrevet af begge parter, og depositum er overført af køber til Theilgaards konto. Medmindre Theilgaards finder en ny køber for lokalet, betales depositummet ikke tilbage når lokalet afbestilles mindre end 6 måneder før festen, da Theilgaards mister betydelig fortjeneste, hvis arrangementet ikke gennemføres.

Regler ved afbestilling af privatarrangementer

Ved bestilling mere end ét år før arrangementsdato kan hele arrangementet skriftligt annulleres eller nedskrives vederlagsfrit indtil 16 uger før. Ved bestilling mindre end ét år før arrangementsdato kan hele arrangementet skriftligt annulleres eller nedskrives vederlagsfrit indtil 12 uger før. Ved for sen reducering/annullering hæfter man for følgende af de forudbestilte afbestilte ydelser:

  • Mindre end 24 timer før start hæfter du for: 100%
  • Mellem 1- 7 dage før start hæfter du for: 95%
  • Mellem 1- 4 uger før start hæfter du for: 75%
  • Mellem 4 - 6 uger før start hæfter du for: 50%
  • Mellem 6 -12 uger før start hæfter du for: 15%
  • Mellem 12 -16 uger før start hæfter du for: 5%.
Ring

Hverdage fra kl. 8-20
24 44 65 63

Find os her

Theilgaards Torv 6
4600, Køge

×
×

Log in