fbpx
Menu

Lej festlokaler

Lej et af vores flotte selskabslokaler

Theilgaards Torv 6, 4600 Køge 24 44 65 63 Kontakt os

Smedjen

Vores største selskabslokale

Den gamle smedje er Theilgaards største selskabslokale, med plads til 200 – 250 siddende gæster. Smedjen danner rammen om de største og flotteste fester hos Theilgaards, og er derfor forbeholdt den totale oplevelse. Lokalet er indrettet med en permanent bar, en flytbar scene og et lounge-område.

Montagen

Plads til optil 160 siddende gæster

Montagen er lokalet til den perfekte fest med plads til 160 siddende gæster. Der er mulighed for, at Theilgaards står for hele festen, men man kan også vælge delservice eller ren leje. Montagen er Theilgaards næststørste festlokale. I Montagen er der plads til 160 siddende gæster, og lokalet er indrettet med en permanent bar, en flytbar scene og et lounge-område.

Lageret

Lageret er perfekt til mindre selskaber

Lageret er det mindste af de store selskabslokaler hos Theilgaards. I Lageret er der plads til 60 siddende gæster, og Lageret passer derfor perfekt til mindre selskaber, erhvervsarrangementer og fester. Lageret er Theilgaards mindste selskabslokale. Lokalet egner sig til mindre selskaber, firmamøder og fester, og der er plads til 60 siddende gæster.

Ring

Hverdage fra kl. 8-20
24 44 65 63

Find os her

Theilgaards Torv 6
4600, Køge

×
×

Log in