Smedjen

50 - 200 Siddende Gæster

500 Stående gæster

Bryllup

Konfirmation

Konference

Om Smedjen

Den gamle Smedje er Theilgaardens største selskabslokale, med plads til 50 – 200 siddende gæster. Smedjen danner rammen om de største og flotteste fester hos Theilgaarden, og er derfor forbeholdt den totale oplevelse. Lokalet er indrettet med en permanent bar, en flytbar scene og et lounge-område både indendørs og udendørs med borde, stole og beplantning.

Smedjen er derudover udstyret med et moderne lydanlæg, samt discolys og en stor discokugle. Smedjen er indrettet så den også kan bruges til møder, konferencer og seminarer. Lokalets lydanlæg kan suppleres med av-udstyr, hvilket inkluderer headsets og microports. Derudover er lokalet udstyret med en projektor, så den store hvide firkant på bagvæggen kan bruges som storskærm. Der er egen indgang og egne toiletter til Smedjen.

Vores Lokaler

Den gamle smedje er Theilgaardens største selvskabslokale, med plads til 50 – 200 siddende gæster. Lokalet er indrettet med en permanent bar, en flytbar scene og et lounge-område både indendørs og udendørs med borde, stole og beplantning.

Montagen er Theilgaardens næststørste festlokale. I Montagen er der plads 35-160 siddende gæster, og lokalet er indrettet med en permanent bar, en flytbar scene og et lounge- område både indendørs og udendørs.

Stalden er det mindste af de store selskabslokaler hos Theilgaardens. I Stalden er der plads til op til 50 siddende gæster, og passer derfor perfekt til mindre selskaber, erhvervsarrangementer og fester.