fbpx
Menu

Om os

info@theilgaarden.dk

 
Theilgaards Torv 6, 4600 Køge 24 44 65 63 Kontakt os

Maja Wietz

Eventkoordinator og ejer

Maja Wietz har med hendes mange års erfaring fra hotel & restaurations branchen styr på alt fra konferencer til bryllupsplanlægning. Maja er perfektionist når det kommer til borddækning, systemer og det at holde orden på Theilgaards. Udover hendes udannelse indenfor hotel branchen har hun også en bachelor i business administration and service management på CBS i København. Dette gør at Maja har top kvalifikationer til at drive Theilgaards og skabe et unikt sted hvor service, omgivelser og maden går op i en højere enhed.

Thomas Hansen

Køkkenchef og ejer

Køkkenchef Thomas Hansen, der har bred erfaring inden for restaurationsbranchen. Thomas har gennem sin læretid blandt andet stået i lære på Hotel D’Angleterre, samt arbejdet under den kendte michelinkok Rasmus Koefoed, på Restaurant Geranium. Thomas har derudover i en årrække boet og arbejdet i den tyske by Düsseldorf. Her drev han blandt andet sin egen restaurant “Njord”, og var ansat som køkkenchef på det 5-stjernede hotel Hyatt Regency.

Vi leverer smagsoplevelser til dem der ønsker noget ud over det sædvanlige.


Vi går op i økologi og bæredygtighed. Kærlighed til de rene råvarer er drivkraften bag Theilgaards.

Kontakt os
Få et uforpligtende tilbud

Ring i dag

Mandag - Fredag kl. 08-20 24 44 65 63 Kontakt Da vi ofte har travlt, har vi ikke altid tid til at tage telefonen. Derfor opfordrer vi vores kunder til at kontakte os via email.
Ring

Hverdage fra kl. 8-20
24 44 65 63

Find os her

Theilgaards Torv 6
4600, Køge

×
×

Log in